Embalatge industrial, trincatge i logística a Espanya i Mèxic

No toquis fusta, confia en nosaltres!

Inicio > Thermal Liner

Thermal Liner

BORSA AÏLLANT TÈRMICA PER A CONTENIDORS MARÍTIMS

Thermal Liner està dissenyat per a protegir la seva mercaderia dels canvis bruscos de temperatura, humitat, raigs ultraviolats i infrarojos, gasos i olors.

Aïllant de contenidors marítims contra la condensació.

Aquest és el major problema amb el qual es troben els importadors i exportadors. Els cellers dels vaixells són compartiments freds i humits. Les parets dels contenidors baixen la seva temperatura per sota de la de l’aire que hi ha en el seu interior generant una rosada que pot arribar a inutilitzar la càrrega.

Per a evitar la deterioració de l’embalatge basat en cel·lulosa, la corrosió dels elements metàl·lics o l’aparició de fongs i floridura necessitem una forma eficient de detenir aquest efecte.

Thermal Liner representa una barrera contra la condensació realment eficaç. Per això és la solució ideal per al transport de:

  • Materials líquids envasats
  • Productes químics
  • Material elèctric i electrònic

En definitiva: qualsevol mercaderia susceptible de rebre danys per aigua. Apostar per Thermal Liner és fer-ho per un aïllant isotèrmic per a l’exportació que ens ajuda a rendibilitzar millor cada enviament.

Per a quines grandàries està disponible?

Actualment pots trobar tres grandàries pensades a la mesura dels contenidors Dry 20′, Dry 40′ i High Cube 40′.
A més d’això, cadascun d’aquestes grandàries compta, al seu torn, amb dues versions; 5 cares sense sòl o 6 cares amb sòl

Com s’instal·la Thermal Liner?

Aquest és precisament un altre dels punts més forts del producte. Una sola persona pot aïllar un contenidor en menys de 5 minuts i fer-ho amb total garantia.

Thermal Liner està dotat d’un sistema de corretges que es fixen directament a les parets del contenidor. En les solapes s’utilitzen cremalleres per a assegurar encara mes l’eficiència de l’aïllant.

Altres sistemes d’aïllament tèrmic requereixen de l’ús de cinta de doble cara que adhereixi el material, però en la pràctica sabem que tendeixen a desprendre’s amb la manipulació i suposen molt temps de muntatge per a assegurar-nos en la mesura que sigui possible.

A continuació, un vídeo del seu senzill sistema de muntatge: