Embalatge industrial, trincatge i logística a Espanya i Mèxic

No toquis fusta, confia en nosaltres!

Inicio > Trincatge

Trincatge

Amb la finalitat de prevenir i evitar possibles danys per cops, rascades, desplaçaments o bolcades de la mercaderia durant el transport al mig marítim, terrestre, ferroviari o aeri, és necessari un correcte trincatge, per a subjectar i immobilitzar fermament la mercaderia.

La mercaderia haurà de ser trincada seguint les normatives corresponents al mitjà de transport per a garantir que arribi a destí en perfectes condicions. En cas contrari, poden produir-se desplaçaments, cops, aixafaments, accidents, que danyin la mercaderia i les empreses d’assegurances no es farien responsables dels danys. A més, la mercaderia pot ser rebutjada en trànsit per falta de trincatge o insuficiència d’aquest.

Per a això, és important treballar de la mà amb especialistes en el tema. En TM2 som experts en el condicionament de la mercaderia per al transport i trincatge de càrregues. Comptem amb el know-how i professionalitat de la marca SEA TRINCATGES MARÍTIMS, portant més de 35 anys en el sector i més de 40.000 operatives realitzades amb 0 reclamacions.

Els nostres serveis de trincatge comprenen:

– Trincatge de mercaderies per a tot tipus de transport.
– Condicionament d’embalatge, estiba i càrrega.
– Disponibilitat per a efectuar els treballs, en les nostres instal·lacions del Port de Barcelona, o en el domicili del client.
– Avaluacions de riscos.
– Inspeccions i estudis de càrrega, embalatge i trincatge.
– Emissió d’informes tècnics o de surveyors independents.
– Assessors marítims.