Embalatge industrial, trincatge i logística a Espanya i Mèxic

No toquis fusta, confia en nosaltres!

Inicio > La nostra empresa

La nostra empresa

Embalatge industrial, trincatge i logistica Sistema de caixes automuntables, reutilitzables i plegables

Homologades per mercaderies perilloses

Acondicionamient de mercaderies per el  transport, trincatge de càrregues i derivats

Serveis logistics Fabricació d’embalatges a mida México

Embalatges técnics a mida

TM2 és una empresa amb més de 80.000 m2 d’instal·lacions dedicades a l’embalatge industrial, embalatges de fusta, trincatge i logística a Espanya i Mèxic, i un equip format per més de 150 persones al teu servei.

Especialistes en embalatges de fusta

Estem especialitzats en la fabricació d’embalatges de fusta, un material que protegeix els productes de cops, danys per climatologia, i danys que es puguin originar durant el transport i el magatzematge dels productes. A més, l’embalatge de fusta és més respectuós amb el medi ambient ja que aquest material és una font natural, renovable i biodegradable.

Els nostres embalatges de fusta estan construïts segons les especificacions que ens faciliten els nostres clients o bé aplicant normes internacionals SEI, UNI, HPE, etc i es realitzen en fusta 100% natural, lliure d’escorça i altres imperfeccions.

Oferim embalatges de fusta per a projectes complets, grans unitats indivisibles, maquinària i béns d’equip, enviaments en règim CKD, recanvis, accessoris i elements industrials en general.

A més, la nostra filosofia de continuar innovant ens ha portat a crear un nou sistema de caixes automontables, reutilitzables i desmuntables, es tracta del sistema Quick Packaging, que permet muntar la seva caixa en menys d’un minut i de manera molt senzilla. Sense necessitat de cap mena d’eina.

Quin tipus d’embalatges oferim?

 • Caixes de fusta
 • Caixes de fusta taula al cant
 • Caixes de tauler contraxapat
 • Caixes mixtes de cartó d’alta resistència i fuesta
 • Gàbies de fusta
 • Palets a mesura o estandarditzats
 • Caixes automontables
 • Caixes tècniques

En TM2 ens esforcem per oferir-li la solució ideal per al seu embalatge, aportant-li solucions personalitzades per a cobrir totes les seves necessitats. No dubti a consultar-nos si té qualsevol pregunta sobre els nostres serveis.

Cultura corportativa

La cultura corporativa de TM2 es basa en 3 pilars fonamentals: la seguretat del nostre personal, la major qualitat en els nostres serveis i tot ells sempre respectant el medi ambient.

TM2 està certificada com a entitat inscrita en el Registre oficial d’Operadors d’embalatge de fusta conforme a la Norma NIMF15 i autoritzada per a efectuar el marcat dels embalatges de fusta amb el logotip de la citada Norma.

Política de qualitat, medi ambient i salut laboral

Serveis Recipe TM2 S.A. defineix la qualitat, medi ambient i salut laboral com a objectiu permanent i prioritati.

La Gestió integrada de la FABRICACIÓ DE CAIXES DE FUSTA PER A L’EMBALATGE, SERVEI D’EMBALATGE INDUSTRIAL I TRINCATGE, COMERCIALITZACIÓ DE COMPLEMENTS I MAQUINÀRIA PER A L’EMBALATGE consolida aquesta política per a assegurar el major grau de satisfacció dels clients, promoure el respecte i preservació del medi ambient i millorar les prestacions de salut ocupacional.

La qualitat, medi ambient i salut laboral, només poden aconseguir-se amb un equip de persones de sentin fortament l’orgull del treball ben fet i de formar part de l’Empresa.

Són els equips i les persones que la integren, els qui treballen amb aquestes premisses i els qui les aconsegueixen garantint la competitivitat, l’èxit i la continuïtat.

La direcció pretén mantenir-se com a empresa reconeguda en el sector, basa el seu desenvolupament empresarial en un pla estratègic que ha considerat els riscos i oportunitats percebudes i les expectatives de les parts interessades, pla que es materialitza en uns objectius a curt, mitjà i llarg termini. Per a imposar, controlar i desmostrar el seu compliment, adapta el seu sistema als requisits de les normes ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2020, s’obliga a complir amb els requisits legals i reglamentaris, amb les exigències especificades dels clients i es comproment a:

 • Igualtat sense discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.
 • El dret de totes les parts interessades al fet que la seva intimitat, dignitat i integritat física i moral, siguin respectades.
 • La consecució de la màxima satisfacció de les parts interessades.
 • Atendre els seus clients, definint els nivells de qualitat.
 • La prevenció i reducció de la contaminació de les seves activitats.
 • La prevenció dels riscos i minimització de disconformitats, incidents i accidents.
 • Proporcionar condicions de treballs segures per a prevenir lesions, deterioracions i l’eliminació dels perills i reducció de riscos.
 • La implantació i desenvolupament de la millora contínua.
 • L’establiment dels Objectius i metes de qualitat, medi ambient i salut laboral i el seguiment de la seva evolució.
 • El compliment de la legislació i reglamentació aplicable, tant en qualitat, medi ambient, com a salut laboral.
 • La formació permanent de tot el personal.
 • El suport de la comunicació.
 • La sensibilització mediambiental i  prevenció de riscos.
 • La prevenció i la preservació de la salut de tot el personal.

La Gerència de Serveis Recipe TM2 S.A. espera que aquest compromís sigui assumit i adoptat per tots els col·laboradors de l’empresa i sigui integrat en el seu estil de treball.

La direcció es compromet a vetllar per l’aplicació d’aquesta Política i a revisar periòdicament el seu contingut adaptant-la a la naturalesa de les activitats i dels seus impactes i riscos, així com a l’estratègia general de l’empresa.

Miguel Ángel Jiménez                                                  4 gener de 2021