Embalatge industrial, trincatge i logística a Espanya i Mèxic

No toquis fusta, confia en nosaltres!

Inicio > Destacats

Destacats

DESTACATS

07/04/2016
Sin título-2Avui, Mónica Jiménez (Subdirectora de TM2) i Beatriz Jiménez (Directora de Marketing) han visitat les instal·lacions de Fundació Cares amb Helena Borbón (Directora de la Fundació).
Des de TM2 volem donar la nostra més sincera enhorabona a la Fundació pel gran treball que realitzen.
 
18/03/2016
naranja y azulTM2 és soci de la Fundació Cares, on recolzem les activitats esportives, culturals i d’oci que s’organitzen dins del procés d’integració de les persones que treballen a la Fundació.
A final del passat any, Mónica Jiménez Subdirectora General de TM2, i Helena Borbón Directora General de la Fundació Cares, es van reunir per renovar l’acord de col·laboració.

Adjuntem l’última edició de la “Revista Naranja y Azul” de la Fundació, on podeu llegir la notícia al respecte a la renovació:
https://issuu.com/grupcares/docs/33

 
09/03/2016
250x250
 
TM2 estarà present, una edició més, al Saló Internacional de la Logística i la Manutenció (SIL) que tindrà lloc a Barcelona, els dies 7, 8 i 9 de juny de 2016.
Visita el nostre stand núm. A153!

04/03/2016

¿Recordeu a Cobi?
TM2 va ser el responsable del seu embalatge per la presentació en les Olimpíades de Seúl 88 com mascota per la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.
Pots veure el post sencer a: www.facebook.com/Servicios-Recipe-Tm2-SA

26/02/2016

Aérea 2016Ja disposem de la nova foto àerea!
Hem realitzat una nova fotografia a 25m d’altura, el que ens ha permès apreciar la millora i canvi de les nostres instal·lacions respecte als passats anys, així com les espectaculars vistes que ens envolten. Podeu veure la foto a:
www.facebook.com/Servicios-Recipe-Tm2-SA

11/02/2016

Aquesta setmana hem estat treballant en un embalatge especial amb proteccions en VCI, es tracta d’unes cabines de camió amb àmplies dimensions. Pots veure les imatges al nostre Facebook:

www.facebook.com/Servicios-Recipe-Tm2-SA

3/02/2016

Ja estem a Facebook!

Segueix-nos a: www.facebook.com/Servicios-Recipe-Tm2-SA

28/01/2016

Servicios Recipe Tm2  ha realitzat inversions per més de 3 milions d’euros en els últims anys, destinats a les seves instal·lacions, la robotització d’equips productius i l’actualització de sistemes TIC, aconseguint posicionar-se com un referent en el sector del protective packaging.
La inversió en I+D+i, convertit en un pilar fonamental de la companyia, li permet continuar competint a preus molt avantatjosos dins d’un mercat cada cop més saturat. L’últim producte resultat d’aquesta filosofia, és el sistema patentat d’embalatges plegables Quick Packaging®, amb el que a més, ofereixen al client la possibilitat de models estàndard sempre en stock.
El departament tècnic, realitza estudis específics segons les necessitats de cada projecte, per proposar la millor opció logística, junt amb els departaments destacats de cada client i sempre basat en la confidencialitat.
Aquests progressos, els hi permet proporcionar als seus clients valor afegit amb les solucions més avantguardistes, de qualitat i econòmiques per cada projecte, convertint-se en un esglaó més de la seva cadena de subministre.
L’empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’embalatge industrial, des de els inicis, va saber posicionar-se entre d’altres centenàries a força d’apostar per uns valors que conformen un know-how que arriba fins als professionals actuals: incidint en la qualitat dels seus serveis i en la seguretat del seu equip humà.
Estan especialitzats en l’embalatge d’unitats per processos logístics KD (CKD, MKD i SKD) per la industria automobilística, des de la recepció, incloent el control i verificació de peces, fins a l’embalatge i expedició, incloent packing list i control d’entregues.
foto nota prensa 2016

Beatriz Jiménez Directora de Marketing, Alejandro Navarro Director d’Operacions, Mónica Jiménez Subdirectora General, Manuel Valero Jefe de Planta, Alfonso Santa Isabel Director Comercial.

En els últims anys, TM2 s’ha internacionalitzat amb una planta de fabricació d’embalatges de fusta a Mèxic (planta amb 6.000m2 de superfície i 20 treballadors en l’actualitat) i han ampliat la seva presencia per tota la geografia espanyola i Portugal, mitjançant Partners, Joint Ventures i associats. Per això, el Director General Miguel Ángel Jiménez va apostar per les inversions ja mencionades, així com per la contínua formació de la seva plantilla i per un jove equip directiu amb coneixements amplis del sector, permetent constants avanços i modernització. La Companyia segueix estudiant la seva expansió a nivell mundial.
Tot l’esforç realitzat per part del seu equip s’ha vist reflectit en 2015, amb un augment de la facturació del 25%.